Managementul reputaţiei online

Home Servicii web Managementul reputaţiei online

Managementul reputaţiei online

Recenziile proaste, precum şi recenziile negative comunicate în mediul online, vă pot pune în pericol reputaţia companiei dumneavoastră pe internet. Prin urmare, este necesar să vă bazaţi pe un management profesional al reputaţiei online care va proteja compania de feedback-uri negative. Cu ajutorul nostru, toate recenziile negative despre compania dumneavoastră sunt trecute în plan secund, iar buna reputaţie este mentinută şi promovată.
managementul reputatiei online

Să vorbim despre managementul reputaţiei online

Reputaţia pe internet a numelui companiei dumneavoastră va determina clientul să achizitioneze (sau nu) serviciul sau produsul promovat anterior. Utilizatorul modern caută atât recenziile despre posibila achiziţie dar şi părerea celorlalţi cumpărători în legătură cu un brand. Decizia de cumpararea este aşadar puternic influenţată de notorietatea brandului dumneavoastră. Prin urmare, gestionarea imaginii pe internet a companiei dumneavoastră este mai importantă ca niciodată! Iată mai jos câteva repere de gestionare a acestui serviciu.
social media marketing

Analiza prezentului

Vom analiza care este reputaţia online a companiei dumneavoastră în prezent. În cazul aceasta există.
social media marketing

Interacţiunea cu clientul

Ne vom asigura că păstrăm în permanenţă o interacţiune cu clientul (sau cu potenţialul client) şi monitorizăm atent gesturile acestuia.
social media marketing

Stabilirea unei strategii

In funcţie de reputaţia prezentă vom analiza dacă acesta funcţionează, iar dacă nu, vom stabili o strategie de lucru.
social media marketing

Poveşti autentice

Împreună cu dumneavoastră vom concepe poveşti autentice, atât pentru clienţi cât şi pentru presă sau publicaţiile de profil.
Detalii suplimentare
Un brand este modul în care este vazut un produs, un serviciu sau o companie în mintea consumatorilor. Protejarea acestuia trebuie să vă preocupe! Reputaţia online este una dintre cele mai importante elemente ce trebuie avute în vedere chiar mai presus de promovarea în sine!

Managementul reputaţiei online poate fi gestionat atât pentru companii cât şi pentru artişti, sportivi sau personalităţi. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată.