Devirusare site & securizare WordPress

Home Servicii web Devirusare site & securizare WordPress

Devirusare site WordPress

Conform statisticilor aproximativ 30.000 de site-uri sunt atacate zilnic, iar majoritatea dintre acestea sunt virusate. Anual atacurile de tip DDos cresc cu aproximativ 150%. Cu cât sunt afectate mai multe website-uri, cu atât viruşii se transmit mai departe în calculatoarele celor ce le accesează. Pe lângă impactul direct asupra utilizatorilor, un site virusat este penalizat şi de motoarele de căutare. Se merge pâna acolo încât Google dezindexează un site corupt.
devirusare site

Securizare WordPress

După instalarea şi configurarea platformei WordPress, aceasta trebuie securizată cu ajutorul unor plugin-uri speciale. Nu este suficientă doar instalarea acestora, trebuie efectuate şi configurări particulare.

Experienţa acumulată în decursul anilor de practică, precum şi numeroasele proiecte realizate cu ajutorul sistemului de operare Kali Linux ne-au ajutat să anticipăm punctele vulnerabile ale acestei platforme şi să le securizăm. Vă prezentăm mai jos câteva detalii legate de securizarea şi devirusarea site-urilor realizate pe platforma WordPress.
social media marketing

Detectie virusi & vulnerabilitate

Detectăm viruşii prezenţi în website-ul dumneavoastră (de obicei aceştia sunt de tipul Malware) precum şi zonele vulnerabile prin care aceştia au putut penetra sistemul de securitate prezent.
social media marketing

Monitorizare & Verificare

Website-ul dumneavoastră este monitorizat o perioada de timp, şi este verificat manual pentru a ne asigura că acesta a fost reparat şi funcţionează perfect. Se verifică inclusiv bazele de date şi serverul de găzduire.
social media marketing

Eliminare viruşi & securizare

Elementele virusate sunt reparate iar viruşii prezenţi sunt şterşi. Efectuăm şi îmbunătăţirea elementelor de securitate din site, şi, dacă este cazul şi din serverul de găzduire.
social media marketing

Prevenire atacuri

Cu ajutorul unor tool-uri instalate prevenim viitoarele atacuri, împiedicându-le să penetreze sistemul de securitate nou instalat. În majoritatea cazurilor reuşim să neutralizam în totalitate posibilele atacuri.
Detalii suplimentare
În majoritatea cazurilor includem securizarea WordPress în pachetele de administrare standard. Dar, în funcţie de cerintele dumneavoastră putem acţiona punctual şi pe proiecte independente. Vă recomandăm totodata achizitionarea şi instalarea unor certificate SSL; acestea asigură o protecţie sporită mai ales în cazul site-urilor corporate.