Administrare site & fresh content

Home Servicii web Administrare site & fresh content

Administrare site

Administrarea site-ului precum şi mentenanţa acestuia au ca scop funcţionarea în parametrii normali a "carţii dumneavoastră de vizită" online. Se analizează atât parametrii tehnici cât şi cei functionali, iar eventualele erori sunt remediate în cel mai scurt timp. De asemenea sistemul propriu de monitorizare a website-urilor ne avertizează în maxim 5 secunde dacă serverul este oprit sau dacă au apărut erori.

Activităţile de administrare site sunt foarte importante mai ales dacă website-ul dumneavoastră este un magazin online sau un site de prezentare. Proasta funcţionare a acestuia atrage după sine parăsirea lui de catre eventualii clienţi. Erorile aparute sunt depistate inclusiv de motoarele de căutare (vezi Google), acest lucru ducând implicit la penalizarea site-ului dumneavoastră.
administrare site web

Administrare site & fresh content

Motoarele de căutare apreciază conţinutul de calitate, relevant şi "proaspăt". Adică, pentru a ajuta procesul de optimizare SEO este necesar să imbunătăţim continuu textele din site, adăugând materiale noi, interesante pentru public. Conţinutul unic este foarte apreciat. Vă prezentăm mai jos câteva elemente definitorii pentru activitatea noastră de administrare site şi fresh content.
social media marketing

Monitorizare hosting

Programele proprii asigură o monitorizare în timp real a găzduirii website-ului, iar în caz de nefuncţionare suntem anunţaţi automat în maximum 5 secunde.
social media marketing

Modificare conţinut

În funcţie de tipul website-ului / afacerii dumneavoastră, adaugăm constant informaţii noi, produse sau servicii. Clienţii dumneavoastră trebuie să fie la curent cu activitatea desfasurată.
social media marketing

Securizare website

Asigurăm securizarea website-ului împotriva atacurilor informatice, atât în cazul celor automate, dar mai ales manuale. Totul este monitorizat 24 din 24 ore.
social media marketing

Promovare website

În majoritatea cazurilor clienţii nostri aleg alaturi de administrarea website-ului şi promovarea acestuia. Prin conectarea celor doua elemente se asigură un succes rapid.
Detalii suplimentare
Administrarea unui site presupune şi gestionarea conturilor Cpanel, e-mail sau ftp. Garantăm funcţionarea e-mail-ului dumneavoastră 24/24, realizând totodată o protecţie a bazelor de date sau a informaţiilor prezente pe serverul de găzduire.